FAIL (the browser should render some flash content, not this).
SERVICII
Proiectare si realizare retele de voce si datePentru birourile noi sau pentru reproiectarea si adaptarea la cerinte noi ale infrastructurii retelelor existente deja se va tine cont atat de siguranta si functionalitatea sistemelor de calcul cat si de estetica acesteia.

Operatiunile se realizeaza controlat, cu respectarea standardelor, pentru orice operatiune de acest gen se folosesc procedurile de lucru in vigoare.

Pentru oferta de pret se va face o analiza preliminara a cererii Dvs si se va emite un deviz estimativ. Dupa acceptarea acestuia se va realiza un proiect cu termene si activitati precise pe baza caruia se va realiza reteaua. Fiecare proiect este unic si beneficiaza de garantie dupa executie.

Putem realiza atat retele de cablu (tip CAT5,CAT 6, CAT 7) cat si retele wireless.

Este bine sa se cunoasca din timp principalele avantaje si dezavantaje ale celor 2 solutii :

- retelele de cablu asigura transmiterea mai rapida a datelor fata de retelele Wireless, insa are ca principal dezavantaj faptul ca ‘’sunt fixe‘’ si nu asigura mobilitatea utilizatorului
- reteaua wireless se poate muta daca sediul firmei se muta si nu mai este nevoie de modificari majore ca in cazul retelelor conventionale de cablu
- utilizatorii retelei wireless au libertate de miscare cu conditia se se afle in zona de acoperire
- investitia initiala in cazul retelei de cablu poate fi mai mica decat in cazul celei wireless

Pe langa aceste servicii asiguram si configurare si programare centrale telefonice.

Pentru oferta personalizata si sfaturi profesioniste va rugam sa ne contactati.