FAIL (the browser should render some flash content, not this).
TERMENI ŞI CONDIŢII

Situl, www.dotmedia.ro, va este oferit spre folosinta cu conditia acceptarii fara nici o modificare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare de mai jos.
Folosirea acestui site de catre Dvs. reprezinta acordul Dvs. asupra acestor Termeni si Conditii de Utilizare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, nu utilizati site-ul si nici o informatie continuta de catre acesta.

Site-ul www.dotmedia.ro este proprietatea SC Dot Media SRL si este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea partiala sau integrala a continutului acestui site fara acordul SC Dot Media SRL este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila.

Utilizarea site-ului
Toti vizitatorii acestui site sunt bineveniti si ii invitam sa revina ori de cate ori doresc
Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pe cei implicati.
Acest site este oferit in actuala forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz nu vom fi facuti responsabili pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca am informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Conditii Legale
www.dotmedia.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre SC Dot Media SRL si vizitatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, vizitatorii si asuma in totalitate aceste riscuri.